Kirjailija Sarah Lark
Suomentaja Sanna van Leeuwen
Alkuteos Das Lied der Maori
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789522794864
Ilmestymispäivä 05.10.2017
Sidosasu E-kirja
Sarja Uusi-Seelanti 2
Kirjastoluokka 84.2

Maorien laulu

Maorien laulu vie lukijan takaisin Uuteen-Seelantiin, Christchurchin kylän lammasfarmeille ja Queenstownin kaupunkiin. On kulunut 40 vuotta siitä, kun Gwyneira ja Helen matkasivat Englannista uuteen maanosaan mennäkseen naimisiin. Gwyn johtaa edelleen Kiwardin lammastilaa, mutta Helen on nyt pienen majatalon omistaja.
Säteilevä Elaine O'Keefe on Helenin tyttärentytär. Hän rakastuu päätä pahkaa komeaan William Martyniin, Irlannista kotoisin olevaan nuoreen mieheen, jonka menneisyys on hämärän peitossa. Vaan kun Gwynin lapsenlapsi Kura palaa takaisin kotiin, on kolmiodraama valmis. Kura on todellinen kaunotar, jonka intohimona ovat vain ja ainoastaan musiikki sekä matkustaminen Eurooppaan.
Molempien nuorten naisten on kestettävä pettymyksiä, joita elämä tuo eteen, ennen kuin he voivat löytää rakkauden ja onnen - varsin odottamattomasta suunnasta.
Kuten sarjan ensimmäinen osa Valkoisen pilven maa, myös Maorien laulu kuvaa upeasti ystävyyttä, rakkautta ja siirtomaa-ajan ihmisten unohtumattomia kohtaloita.

Cover

Lisää kirjailijalta

Maorien laulu
Kirja,Sidottu
Maorien laulu
Kirja,Pokkari