Kirjailija Sarah Lark
Suomentaja Sanna van Leeuwen
Kansi Nic Oxby
Alkuteos Der Ruf des Kiwis
Genret Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523763173
Ilmestymispäivä 20.09.2021
Sidosasu E-kirja
Sarja Uusi-Seelanti 3
Kirjastoluokka 84.2

Kiivilinnun kutsu

Unohtumaton kasvutarina rakkaudesta, menetyksestä ja kestävyydestä Uuden-Seelannin jylhissä maisemissa

Sarah Larkin Kiivilinnun kutsu on historiallinen romaani ja lukijoiden rakastaman Uuteen-Seelantiin sijoittuvan koskettavan sukusaagan kolmas osa.

Uuteen-Seelantiin naiivina nuorena morsiamena saapuneen Gwyneira McKenzien lapsenlapsenlapsi Gloria Martyn on saanut viettää idyllisen lapsuuden sukunsa omistamalla lammasfarmilla keskellä Uuden-Seelannin maaseutua. Kun hänen vanhempansa vaativat Glorian saavan sivistyneen nuoren naisen koulutuksen toisella puolen maailmaa ja lähettävät tämän Englantiin, joutuu hän jättämään taakseen kaiken rakastamansa, mukaan lukien vannoutuneen suojelijansa Jackin.

Vieraassa ympäristössä kaukana kotoa Gloria tuntee olonsa yksinäisemmäksi kuin koskaan aiemmin. Kun käy ilmi, että hänen vanhemmillaan ei ole aikomustakaan päästää häntä takaisin rakkaaseen kotimaahansa, ottaa Gloria ohjat omiin käsiinsä ja karkaa uskomattomalle seikkailulle kohti Uutta-Seelantia.

Sarah Larkin Kiivilinnun kutsu jatkaa lukijoiden sydämet vienyttä, Uuteen-Seelantiin sijoittuvaa sukusaagaa ja vie lukijan unohtumattomalle matkalle tietään kotiin etsivän nuoren naisen kanssa.

Cover