Kirjailija Sarah Lark
Suomentaja Sanna van Leeuwen
Lukija Maija Lang
Kansi Timo Numminen
Alkuteos Der Klang des Muschelhorns
Genret Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789524033848
Ilmestymispäivä 14.10.2024
Sidosasu Äänikirja
Sarja Tulikukka 2
Kirjastoluokka 84.2

Simpukoiden soitto

Elämän ja kuoleman tulet

Sarah Larkin Tulikukka-sukusaagan toinen osa Simpukoiden soitto vie lukijansa takaisin 1800-luvun Uuteen-Seelantiin, kahden suvun dramaattisten vaiheiden keskelle.

Uusi-Seelanti vuonna 1863. On kulunut kaksikymmentä vuotta siitä, kun Ida Lange saapui Saksasta maapallon toiselle puolen toteuttamaan unelmaansa ja tutustui sielunsisareensa Catiin. Yhdessä perustettu lammasfarmi Rata Station menestyy, ja aikuistuvat tyttäret Carol, Linda ja Mara ovat saaneet viettää siellä onnellisen lapsuuden.

Idylli on kuitenkin särkymässä, sillä erään myrskyisän yön jälkeen tyttäret heräävät muuttuneeseen todellisuuteen: kotitila – ja sen myötä paljon muutakin – on menetetty. Nuoret naiset joutuvat eroon toisistaan ja kohtaavat heimosotien riepotteleman kotimaansa karun todellisuuden. Selviytyäkseen heidän on taisteltava, mutta päämäärä on kirkas: koti on voitettava takaisin.

Sarah Larkin Simpukoiden soitto on runsas historiallinen lukuromaani, joka herättää eloon Uuden-Seelannin jylhänkauniit maisemat, ristiriitojen repimän aikakauden ja unohtumattomat ihmiskohtalot.

Cover