Kirjailija Sarah Lark
Suomentaja Leena Vallisaari
Kansi Nic Oxby
Alkuteos Die Insel der roten Mangroven
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523765306
Ilmestymispäivä 26.10.2023
Sidosasu E-kirja
Sarja Jamaika 2
Kirjastoluokka 84.2

Punaisen mangroven saari

Kiehtovan Karibian eksoottisille saarille sijoittuvan sukusaagan päätösosa

Sarah Larkin Punaisen mangroven saari on historiallinen lukuromaani avioparista, joka kamppailee oikeudenmukaisuuden puolesta 1700-luvun Karibialla

Jamaika vuonna 1753. Nuori Deirdre on elänyt elämänsä eristyksissä vanhempiensa omistamalla plantaasilla. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun komea nuori lääkäri Victor Dufresne kosii häntä yllättäen, ja loisteliaan hääjuhlan jälkeen nuoripari seilaa Hispaniolan saarelle Santo Domingoon.

Perillä uudessa kodissaan Deirdre järkyttyy saaren alkuperäisasukkaiden kokemasta kohtelusta ja paikallisten orjien huonosta kohtalosta. Hän päättää puuttua tilanteeseen hinnalla millä hyvänsä ja alkaa punoa suunnitelmia olojen parantamiseksi yhdessä rakkaan aviomiehensä kanssa. Deirdre tekee kuitenkin suuren virheen, joka koituu hänelle erittäin kalliiksi. Kuinka paljon koettelemuksia Deirdre on valmis kohtaamaan pelastaakseen kotinsa, aviomiehensä ja hänelle tärkeät ihmiset?

Sarah Larkin Punaisen mangroven saari on lumoava historiallinen lukuromaani yhden naisen rohkeudesta ja periksiantamattomuudesta Karibian syvänsinisten aaltojen syleilyssä.

Cover