Kirjailija Sarah Lark
Suomentaja Sanna van Leeuwen
Kansi Timo Numminen
Alkuteos Die Zeit der Feuerblüten
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus Uutuus
ISBN 9789523765245
Ilmestymispäivä 22.03.2024
Sidosasu E-kirja
Sarja Tulikukka 1
Kirjastoluokka 84.2

Tulikukkien aika

Tuuliajolla maailman toisella puolen

Tulikukkien aika aloittaa Sarah Larkin toisen Uuteen-Seelantiin sijoittuvan historiallisen sukusaagan, jonka ihmiskohtalot jättävät unohtumattoman jäljen lukijan sydämeen

Vuonna 1837 muutto Saksasta pieneen uusiseelantilaiseen kalastajakylään tarjoaa Ida Langen perheelle mahdollisuuden rakentaa parempi tulevaisuus. Tiukan uskonnollisessa yhteisössä kasvaneen Idan sydän kaipaa köyhää työläispoikaa, jonka hän on tuntenut lapsuudestaan saakka, mutta nyt Ida on ansassa isänsä valitseman miehen kanssa.

Uudessa-Seelannissa kasvaneelle Catille elämä siirtokunnassa ei ole ollut helppoa, mutta onni vaikuttaa kääntyvän, kun hän päätyy maorikansan adoptoimaksi. Cat kuitenkin karkotetaan, kun hän haastaa heimon perinteet, ja hänellä ei ole taaskaan muuta vaihtoehtoa kuin ottaa tulevaisuutensa ohjat omiin käsiinsä.

Kun kohtalo tuo Idan ja Catin yhteen, he tunnistavat toisissaan henkisen yhteyden, jonka pohjalta kasvaa ystävyys. Sitä eivät murra kauniin mutta armottoman luonnon haasteet, menneisyyden uhat tai sydänsurut. He löytävät oman voimansa ja sinnikkyytensä, ja heidän matkansa on vasta alussa.

Sarah Larkin Tulikukka-sukusaaga on unohtumaton kertomus kahdesta sinnikkäästä naisesta, jotka etsivät omaa tietään 1800-luvun Uudessa-Seelannissa.

Cover