Kirjailija Lucinda Riley
Suomentaja Hilkka Pekkanen
Kansi Timo Numminen
Alkuteos Hidden Girl
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789524035064
Ilmestymispäivä 27.09.2024
Sidosasu Kirja,Sidottu
Kirjastoluokka 84.2

Vangittu kauneus

Rakkaus, joka piirtyi ikuisuuteen

Lucinda Rileyn Vangittu kauneus on taianomainen lukuromaani rakkaudesta, elämää mullistavista valinnoista ja kahden suvun yhteen kietoutuvista kohtaloista.

16-vuotias Brett Cooper saapuu rapistuvaan yorkshireläiskartanoon viettämään kesää sukulaistensa hoivissa. Sukulaisten, joita hän ei ole koskaan aiemmin tavannut. Hän olisi mieluummin jossain aivan muualla, kunnes kartanon keittiöön astelee taloudenhoitajan tytär, lumoava Leah Thompson.

Nuorten herkästä rakkaustarinasta alkaa uskomaton matka, joka sinkauttaa Leahin supertähteyteen ja maailman muodin pääkaupunkeihin. Brett luo uraa perheyrityksessä ja katsoo voimattomana vierestä, kun hänen isänsä kamppailee tuskallisten muistojensa kanssa. Paljastuessaan suvun tarkoin varjellut salaisuudet salpaavat hengen.

Lucinda Rileyn Vangittu kauneus henkii Yorkshiren nummimaisemien tummaa dramatiikkaa ja nopeasykkeisen New Yorkin suihkuseurapiirejä. Nyt ensimmäistä kertaa suomeksi ilmestyvä romaani julkaistiin englanniksi alun perin vuonna 1998. Tämän version on uudelleenkirjoittanut Rileyn poika Harry Whittaker.

Cover

Lisää kirjailijalta

Enkelipuu
Kirja,Sidottu
Enkelipuu
Kirja,Pokkari
Kuun sisar
Kirja,Sidottu
Kuun sisar
Kirja,Pokkari
Oliivipuu
Kirja,Sidottu
Oliivipuu
Kirja,Pokkari