Kirjailija Lucinda Riley
Suomentaja Hilkka Pekkanen
Kansi Laura Noponen
Alkuteos The Shadow Sister
Kieli suomi
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789522795113
Ilmestymispäivä 14.03.2019
Sidosasu Kirja Sidottu
Sarja Seitsemän sisarta 3
Sivumäärä n. 700
Koko (mm x mm) 135 x 210
Kirjastoluokka 84.2

Varjon sisar

Seitsemän sisaren koukuttava tarina jatkuu

”Muistan ikuisesti missä olin ja mitä olin tekemässä, kun kuulin isäni kuolleen”, kirjoittaa Tähti D’Ap‍li‍èse päiväkirjaansa. Hänen on aina ollut helpompi ilmaista itseään kirjoittamalla kuin puhumalla, varsinkin kun suurin piirtein saman ikäinen sisar CeCe on hoitanut puhumisen hänen puolestaan. Kaiken rohkeutensa keräten Tähti päättää kuitenkin seurata omalaatuisen kasvatti-isänsäPapa Saltin jättämää vihjettä, joka johdattaa hänet lontoolaiseen antikvariaattiin.

Sata vuotta aikaisemmin, itsepäinen ja itsenäinen Flora MacNichol vannoo, ettei koskaan mene naimisiin. Hän on onnellinen omassa kodissaan Englannin järviseudulla, idolinsa Beatrix Potterin naapurissa. Kohtalon oikku heittää Floran kuitenkin keskelle Lontoota, kuningas Edvard VII:n hovin läheisyyteen, seurapiireihin, joissa Flora on vain yksi pelinappula.

Floran uskomattomaan elämään tutustuminen vie Tähden löytöretkelle, joka auttaa häntä astumaan pois CeCen varjosta ja kohti yllättävää rakkautta.

Varjon sisar jatkaa Seitsemän sisarta -romaanin aloittamaa huikeaa kirjasarjaa. Jokaisessa kirjassa seurataan yhden sisaren tarinaa. Kuusi ensimmäistä romaania voi lukea missä tahansa järjestyksessä, sillä ne kaikki alkavat samasta hetkestä. Bazar julkaisee sarjan seuraavan osan syksyllä 2019.

Cover