Kirjailija Lucinda Riley
Suomentaja Hilkka Pekkanen
Kansi Eevaliina Rusanen
Alkuteos The Seven Sisters
Kieli suomi
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789522795533
Ilmestymispäivä 01.03.2018
Sidosasu Kirja Pokkari
Sarja Seitsemän sisarta 1
Sivumäärä 678
Koko (mm x mm) 110 x 178
Kirjastoluokka T84.2

Seitsemän sisarta

Heidän rakkautensa on kirjoitettu tähtiin

Maia D'Apliese ja hänen viisi sisartaan ovat kokoontuneet heidän lapsuudenkotiinsa Atlantikseen - upeaan linnaan Genevenjärven rannalla. Heidän isänsä, omalaatuinen miljonääri Papa Salt, on kuollut. Papa Salt on adoptoinut kaikki tytöt vauvana, ja nyt kun isä on kuollut, saa jokainen heistä oman kirjekuoren, joka sisältää vihjeen tytön historiaan. Maian vihje vie hänet toiselle puolelle maailmaa Rio de Janeiroon, jossa hänen tarinansa palapeli alkaa rakentua.

Kahdeksankymmentä vuotta aikaisemmin, Rion villillä 1920-luvulla, Jeesus Kristus -patsaan rakennustyö on vasta alkamassa. Arkkitehti Heitor da Silva Costa perheineen purjehtii Pariisiin etsimään kuvanveistäjää suureen projektiinsa. Heidän kanssaan matkustaa Izabela Bonifacio, joka on isänsä tahdosta vasta kihlautunut. Montmartren taiteilijapiirit muuttavat nuoren naisen elämän täysin, eikä paluu takaisin Rioon ole helppo.

Lucinda Rileyn Seitsemän sisarta aloittaa ainutlaatuisen kirjasarjan seitsemästä nuoresta naisesta. Se tempaa lukijan mukaansa eikä päästä irti ennen kuin tarina on kerrottu loppuun.

Cover