Kansi Nils Olsson
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus Uutuus
ISBN 9789524033640
Ilmestymispäivä 13.05.2024
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja Henna Björk 3
Sivumäärä 334
Koko (mm x mm) 144 x 222
Kirjastoluokka 84.2

Henna Björk: Koodi

Tieto on valtaa – ja kuoleman kauppatavaraa

Christian Rönnbackan dekkarisarjan kolmannessa osassa Henna Björk: Koodi nuori mutta kovissa liemissä keitetty supon agentti jäljittää verkossa vaanivaa näkymätöntä vihollista ehtiäkseen kuoleman edelle.

Supon harjoittelurutiineihin kyllästynyt Henna Björk on tyytyväinen päästyään vihdoin kentälle. Hänet on passitettu seuraamaan Mikeksi kutsutun miehen liikkeitä, eikä Henna tiedä miksi. Pian hänelle kuitenkin selviää, että seurantatehtävä on vain testi, joka heittää hänet suoraan syvään päätyyn, hakkereiden ja tietoturvarikosten maailmaan.

Tor-verkosta nousee esiin luettelo henkilöistä, joita koskevia tietoja myydään kovaan hintaan, ja joukosta löytyy myös Suomen turvallisuuden kannalta kriittinen nimi. Henna ja hänen työparikseen määrätty hakkeri joutuvat pistämään itsensä likoon etsiessään verkon pimeällä puolella operoivaa tekijää, joka ei jätä muita jälkiä kuin verellä kirjoitetun nimilistan.

Kansainvälisen rikollisuuden syövereihin sukeltavan Henna Björk -sarjan kolmannessa osassa harmittomaltakin tuntuva tieto on kallista kauppatavaraa, jolla ei-toivotuista henkilöistä voi tehdä helposti ruumiita.

Cover

Lisää kirjailijalta