Mustan huumorin sävyttämä Takamailla-trillerisarja

Takamailla-trillerisarjassa matkataan pitkien hiekkateiden päihin seuduille, missä suomalainen mielenmaisema kukoistaa jääräpäisimmillään. Lue jutustamme lisää sarjan kirjoista.

Takamailla-trillerisarja

Joona Keskitalo on syntyjään oululainen ja asuu nykyisin perheineen Espoossa. Keskitalon työuraan on mahtunut kaikkea varastohommista urheilijoiden managerointiin ja markkinointiyrityksen tuotekehittelyyn.

Takamailla-trillerisarja matkaa pitkien hiekkateiden päihin seuduille, missä suomalainen mielenmaisema kukoistaa jääräpäisimmillään. Sarjassa paikalliset yhteisöt syrjäisillä kylillä eri puolilla Suomea setvivät rikoksia omin voimin ja kyseenalaisin keinoin. Jokainen kirja on itsenäinen kertomus omine värikkäine hahmoineen, ja sarjan osat voi lukea missä järjestyksessä tahansa.

Keskitalolta on aiemmin julkaistu huumekaupan maailmaan sijoittuva Tottelemattomat-rikosromaanitrilogia, joka herätti kansainvälistä kiinnostusta heti ensimmäisellä osallaan, ja sen saksankieliset käännösoikeudet ostettiin ennätysajassa. Kirjoista Tottelemattomat, Kunniattomat ja Rottien kuninkaat koostuva trilogia on myös optioitu tv-sarjaksi.

Joona Keskitalon kirjailijakuva © Jetro Stavén.

Takamailla 1: Saari, joka repesi

Saari, joka repesi

Korppoo, sinne on moni kuollut.

Mitä tapahtuu, kun pikkukylän juoppo ja ikuinen tunari saa vahingossa sankarin viitan harteilleen? Entä kun kylälle tärkeän vierasvenesataman uudeksi omistajaksi ilmaantuu nuori kaupunkilaisnainen, jonka jokainen yritys on päätynyt epäonnistumiseen? Tai kun merestä löytyy venesataman entisen omistajan ruumis, mutta leski ei kyyneleitään mieheen tuhlaa? Kehen kohdistuvat epäilyt, kun ruumiita ilmaantuu lisää ja lähistöllä liikuskelee myös hämäräperäinen venäläiskolmikko? Ja miten tähän kaikkeen liittyy Frank Sinatralla elämäänsä ääniraidoittava vanhus, joka on tullut Korppooseen kuolemaan, mutta ei tylsyyteen?

Takamailla-sarjan aloitusosa Saari, joka repesi kertoo kahdestatoista askeleesta, jotka syöksevät Turunmaan saaristoidyllin täydelliseen kaaokseen. Kirja julkaistaan painettuna, e-kirjana ja äänikirjana 9.2.2024.

Suo, joka upposi

Suo, joka upposi

Takamailla-sarjan toinen osa Suo, joka upposi sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maisemiin. Kirja julkaistaan syksyllä 2024.

Osta sarjan kirjoja Kirja-verkkokaupastamme