Kansi Nils Olsson
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789524030045
Ilmestymispäivä 26.05.2023
Sidosasu E-kirja
Sarja Henna Björk 2
Kirjastoluokka 84.2

Henna Björk: Jahti

Timantit ovat ikuisia. Elämä ei.

Nuoren göteborgilaispoliisin, entisen lapsisotilaan ja julman sotarikollisen vaarallinen takaa-ajoleikki jatkuu Belgiaan Christian Rönnbackan piinaavan jännittävän dekkarisarjan toisessa osassa Henna Björk: Jahti.

Supo on palkannut Ruotsista kylmähermoisen poliisin Henna Björkin ja entisen lapsisotilaan Ismael Koroman erikoistehtävään. Tavoitteena on saada oikeuden eteen Suomesta kadonnut, Toojayksi kutsuttu pahamaineinen sierraleonelainen sotarikollinen.

Lapsisotilasyhteisön kautta löytyy vihje Toojayn olinpaikasta Antwerpenissa, maailman timanttikaupan keskuksessa, jossa Toojay lyö rahoiksi veritimanteilla. Peitetarinan ja uusien henkilöllisyyksien turvin Henna ja Ismael asettuvat Antwerpenin afrikkalaisghettoon soluttautuakseen sisään laittomaan veritimanttibisnekseen.

Toiminnantäyteisen Henna Björk -dekkarisarjan toisessa osassa kaikki eivät kuitenkaan pelaa yhteen. Henna ei osaa aavistaa, että samalla kun he suunnittelevat Supon kanssa strategiaa Toojayn vangitsemiseksi, Ismaelilla on oma agendansa, joka vaarantaa koko operaation.

Cover

Lisää kirjailijalta