Kansi Jussi Jääskeläinen,Kristiina Kaksonen
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523766600
Ilmestymispäivä 14.10.2022
Sidosasu E-kirja
Sarja Hautalehto 10
Kirjastoluokka 84.2

Kostajan merkki

Kuolema ei unohda

Christian Rönnbackan suositun Hautalehto-dekkarisarjan kymmenennessä osassa Kostajan merkki Antti Hautalehto palaa Porvooseen, jossa vastaan tulevat tutut kasvot, myös haudan takaa.

Antti Hautalehto on palannut Porvoon poliisiin jatkamaan työtään entisen ryhmänsä tutkinnanjohtajana. Suhde Leenaan on varovaisesti elpymässä, mutta he asuvat yhä erillään Antin majaillessa Leenan vanhempien merenrantamökissä. Antti ei kuitenkaan ole siellä yksin, vaan häntä tarkkaillaan läheisen kallion päältä.

Uusi rikostutkinta käynnistyy, kun Kotojärvi Golfin syrjäisen väylän griiniä parturoiva huoltomies löytää ruumiin. Ruumiissa on reikä, jollaista ei synny ampuma- eikä teräaseella. Tekotapaa selvitellään tarkemmin ruumiinavauksessa, jossa pannaan merkille myös vainajan tatuointi. Aurinko salamoineen ei jätä Antille epäilystäkään. Kyseessä on rikollisjärjestö Order of the Boltin jäsen.

Kymmenennen Hautalehto-dekkarin tapaus kytkeytyy vuosientakaiseen rikostutkimukseen. Menneisyys alkaa kietoa Antti Hautalehtoa synkkään viittaansa, eikä hän ole ainut, jonka henki on vaarassa. Tilanne pakottaa Antin pohtimaan valintoja. Seuratako omia moraalisia periaatteitaan, vai noudattaako lakia?

Cover

Lisää kirjailijalta