Kansi Kristiina Kaksonen
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789524031585
Ilmestymispäivä 13.10.2023
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja Hautalehto 11
Kirjastoluokka 84.2

Mennyt mies

Kadonnut vai kuollut?

Christian Rönnbackan huippusuositun Hautalehto-sarjan yhdennessätoista osassa Mennyt mies kuoleman jäljet johtavat itään.

Porvoon poliisi saa ilmoituksen ekonomi Markku Keräsen vanhan omakotitalon auki olevasta ovesta. Myös tien varressa sijaitsevan ruosteisen postilaatikon kerrotaan pursuilevan postia. Hautalehto olettaa Keräsen joko joutuneen onnettomuuden uhriksi tai päättäneen omakätisesti päivänsä.

Tekninen tutkija Simon Kannas lähetetään paikalle. Ruumista ei kuitenkaan löydy, eikä kukaan ole edes ilmoittanut Kerästä kadonneeksi. Tilanne ei siis vaadi poliisin jatkotoimia, mutta Kannas haistaa rikoksen ja painostaa Hautalehtoa aloittamaan tutkinnan.

Jäljettömiin kadonneen ekonomin taustoista selviää, että tämä on toiminut Loviisan ydinvoimalan läheisyyteen suunnitteilla olleen ylellisen venäläisen lomakylän rakennusprojektin vetäjänä. Kun poliisi saa tietää, että hankkeen päärahoittaja, venäläinen oligarkki, on löytynyt Moskovasta kuolleena, epäilykset heräävät.Onko Keränen enää löydettävissä, ja onko hän vielä elossa?

Cover

Lisää kirjailijalta