Kirjailija Bernard Cornwell
Suomentaja Marlene Sanoukian & Pasi Rakas Jääskeläinen
Kansi Nic Oxby
Alkuteos War of the Wolf
Kieli suomi
Genret Historia ja elämäkerrat Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789522797308
Ilmestymispäivä 01.10.2019
Sidosasu Kirja Sidottu
Sarja Uhtred 11
Sivumäärä n. 480
Koko (mm x mm) 135 x 210
Kirjastoluokka 84.2

Susien sota

Uhtred ja susien raivo

Mestarisoturi Uhtred on vihdoin vallannut sukunsa linnan takaisin, mutta rauhasta hän ei saa pitkään nauttia. Uhtred saa hätäsanoman vanhalta suojatiltaan ja lähtee uskollisten soturiensa kera ratkomaan Mercian ja vanhan vihollisensa Wessexin ongelmia.

Merciassa Uhtred huomaa, että hänellä on vastassaan myös uusi vihollinen: norjalainen viikinkipäällikkö Sköll, joka johtaa beserkeiksi kutsuttua hurjapäisten viikinkien joukkoa. He ovat suden sotureita, jotka huumaavat itsensä ennen taistelua ja sotivat mielipuolisen raivon vallassa. Sköll mielii Northumbrian kuninkaaksi Uhtredin vävyn Sigtryggrin tilalle ja hyökkää säälimättömästi tämän kimppuun.

Tuhotakseen yhden vihollisen Uhtredin täytyy ensin kohdata toinen. Onnistuuko hän pitämään Wessexin loitolla pohjoisista kotiseuduistaan? Onko pelottavan velhon tukemia suden sotureita vastaan edes mahdollista taistella?

Uhtred-sarjan 11. osa Susien sota jatkaa Englannin yhdistymisen tarinaa, joka on kertomus rohkeudesta, velvollisuudesta, sodasta ja rakkaudesta.

Cover

Lisää kirjailijalta

Linnake
Kirja Sidottu