Kirjailija Allen Carr John Dicey
Suomentaja Pasi Rakas Jääskeläinen
Kansi Laura Noponen
Alkuteos Easy Way To Quit Smoking Without Willpower
Genret Hyvinvointi ja terveys Tietokirjat Uutuus
ISBN 9789524036146
Ilmestymispäivä 03.06.2024
Sidosasu Kirja,Pokkari
Sivumäärä 336
Koko (mm x mm) 110 x 178
Kirjastoluokka 59.5671

Stumppaa tähän!

Vapaudu nikotiinikoukusta

Nauti savuttomasta elämästä

Uudistettu laitos Allen Carrin klassikkokirjasta Stumppaa tähän!, joka on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa lopettamaan tupakoinnin.

Vihdoinkin toimiva lopettamismenetelmä: – Välittömät tulokset – Myös ketjupolttajille –Ei vieroitusoireita – Ei riipu tahdonvoimasta – Ei sokkihoitoja –Ei ihmekeinoja – Ei lihomista – Pysyvä lopputulos.

Mikä estää tupakanpolton lopettamisen? Pelko, että tiedossa on epämääräisen pitkä kärsimyksen, puutteen ja tyydyttämättömän tupakanhimon aika ennen tavasta eroon pääsemistä. Pelko, että kahvinautinto tai sosiaalinen tilanne ei ole enää koskaan entisenlainen ilman savuketta, ettei pysty enää keskittymään, hallitsemaan stressiä tai olemaan yhtä itsevarma kuin ennen. Pelko, että oma persoonallisuus tai luonne muuttuu. Allen Carrin menetelmän tavoite on poistaa pelot.

Tämä uudistettu laitos on päivitetty 2020-luvulle, ja se hyödyntää Allen Carrin luomaa Easyway-metodia entistä pidemmälle. Metodi ei ainoastaan vapauta sinua tupakasta vaan tekee siitä helppoa ja jopa nautinnollista. Tupakoinnin lisäksi kirja auttaa myös muiden nikotiinituotteiden käytön lopettamisessa. Et tarvitse lopettamiseen tahdonvoimaa, tupakan korvikkeita tai mitään muutakaan ylimääräistä. Riittää, että luet tämän kirjan.

Cover