Kirjailija Allen Carr John Dicey
Suomentaja Tarmo Haarala
Lukija Toni Kamula
Kansi Laura Noponen
Alkuteos The Easyway to Better Sleep
Genret Hyvinvointi ja terveys Tietokirjat Uutuus
ISBN 9789524033336
Ilmestymispäivä 08.01.2024
Sidosasu Äänikirja
Sarja Easyway
Kirjastoluokka 59.33

Nuku paremmin!

Autuaallisen yöunen resepti

Suositun Easyway®-menetelmän kehittäjä Allen Carrin Nuku paremmin! opastaa sinut pois unettomuuden noidankehästä ja auttaa sinua saavuttamaan levollisen unen.

Onko sinun vaikea nukahtaa iltaisin tai heräiletkö keskellä yötä? Tunnetko itsesi väsyneeksi koko päivän, mutta et saakaan unta, kun olisi sen aika?

Olipa kyse sitten työstä murehtimisesta, puhelimen selaamisesta tai liiallisesta kofeiiniannostuksesta, nykyaikaiset elämäntapamme voivat viedä meiltä ansaitsemamme unen. Mutta miten voimme vapautua väsymyksen ja unettomuuden noidankehästä?

Allen Carrin Easyway-menetelmä, joka on tuttu jo hänen menestysteoksestaan Stumppaa tähän!, tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun. Tämä maailmankuulu, kliinisesti todistettu menetelmä on auttanut arviolta 50 miljoonaa ihmistä heidän ongelmissaan ja riippuvuuksissaan. Tässä kirjassa tätä hyväksi havaittua menetelmää sovelletaan univaikeuksiin.

Nuku paremmin! -kirjan selkeät, vaiheittaiset neuvot auttavat sinua muodostamaan terveellisiä tottumuksia ja elämään sopusoinnussa luonnollisen unirytmisi kanssa, jotta saavutat taas autuaallisen hyvän yöunen.

Cover