Etusivu // Kirjat // Villiä ja kesyä lähiruokaa
Valokuvat
Lasse Lecklin
Genret
Harrasteet
Tietokirjat
ISBN
9789522791917
Ilmestymispäivä
06.03.2015
Sidosasu
Kirja,Sidottu
Sivumäärä
160
Koko (mm x mm)
260 x 195
Kirjastoluokka
68.2
Villiä ja kesyä lähiruokaa
Villiä ja kesyä lähiruokaa on kertomus siitä, mitä alusta asti valmistettu hyväruoka on. Kirjassa tehdään pannukalaa, villisikapaistia ja hirvipullia, opitaan savustamaan kampelaa, valmistetaan kaalisipulipiirakoita ja herkutellaankirsikkapannukakulla. Tapansa mukaan Mirja von Knorring käyttääruoissaan runsaasti villejä ja viljeltyjä yrttejä.
Mirja von Knorring rakastaa lähiruokaa. Hän on viettänyt kesiään Muhun saarella ja saanut innoitusta saarenmaalaisten arvostavasta tavasta suhtautua ruokaan. Kirjassaan Villiä ja kesyä lähiruokaa hän esittelee Saarenmaan metsien ja vesistöjen antimia, lähtee kalastajien mukaanmerelle ja vie lukijansa metsästysretkelle.
Kirjassa vieraillaan mielenkiintoisten ihmisten luona, heidän kodeissaan jaerityisesti keittiöissään. Ruokaa valmistetaan yhdessä ja samalla jutellaansekä henkilöiden että tietenkin myös Saarenmaan historiasta. Veden kielelletuovat valokuvat on ottanut Lasse Lecklin.