Kirjailija Mirja von Knorring
Toimittanut Jussi Moilanen
Kansi Susanna Appel
Taitto Susanna Appel
Kieli suomi
Genret Terveys ja hyvinvointi Tietokirjat
ISBN 9789522793904
Ilmestymispäivä 02.05.2017
Sidosasu Kirja Nidottu
Sivumäärä 175
Koko (mm x mm) 145 x 215
Kirjastoluokka 68.2

Oliiviöljy

Oliiviöljy – tuo välimerellisen ruokakulttuurin ihmeaine – on oma kiehtova maailmansa. Se yhdistetään maistuviin ruokiin, terveyteen ja vuosituhantiseen perinteeseen. Mutta millaista hyvä oliiviöljy on ja miten sitä kannattaa käyttää herkullisten ruokien loihtimiseksi? Näihin kysymyksiin vastaa ruokatutkimusmatkailija Mirja von Knorring.

Ihmiset ovat viljelleet oliiveja jo ainakin 4000 vuotta, ja oliiviöljyllä on ollut kautta aikojen monia käyttötarkoituksia: sillä on voideltu kuninkaita, valaistu koteja ja palatseja ja sitä on käytetty ruoanvalmistuksessa ensin Välimeren alueella ja myöhemmin ympäri maailman.
Tähän kirjaan on kerätty tietoa oliiviöljyn historiasta, valmistuksesta, luonteesta ja laadusta. Kirja sisältää myös runsaasti herkullisia ruokaohjeita, joissa oliiviöljy on keskeisessä osassa.

Kirjailija Mirja von Knorring
Toimittanut Jussi Moilanen
Kansi Susanna Appel
Taitto Susanna Appel
Kieli suomi
Genret Terveys ja hyvinvointi Tietokirjat
ISBN 9789522793904
Ilmestymispäivä 02.05.2017
Sidosasu Kirja Nidottu
Sivumäärä 175
Koko (mm x mm) 145 x 215
Kirjastoluokka 68.2
Cover