Kirjailija Joona Keskitalo
Kansi Laura Noponen,Nils Olsson
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523761674
Ilmestymispäivä 12.08.2021
Sidosasu Äänikirja
Sarja Tottelemattomat 1
Kirjastoluokka 84.2

Tottelemattomat

Addiktoiva tarina häikäilemättömästä matkasta kokaiinikukkulan huipulle

Joona Keskitalon Tottelemattomat aloittaa huumekaupan maailmaan sijoittuvan rikosromaanisarjan ja kertomuksen kaveriporukasta, jossa jokaiselle oma etu on paras etu.

Yhdeksänkymmentäluvun lama-Suomessa kasiluokkalaiset Pete, Max, Jesse ja Jonas pitivät huolen siitä, että Etu-Töölön yläasteella sauhuteltiin enemmän mallua kuin missään muussa helsinkiläisessä koulussa. Parikymmentä vuotta myöhemmin kaksi heistä tapaa sattumalta, ja uusi bisnes kokee päivänvalon.

Nelikko keksii tuotteistaa huumeet trendikkäiksi terveystuotteiden kaltaisiksi nautintoaineiksi sekä keinot markkinoida, myydä ja jaella niitä tehokkaasti kuluttajille. Mutta huumekaupassa on muitakin hasardeja kuin kulutuskäyttäytymisen ennalta-arvaamattomuus. Matkalla huipulle ei kaihdeta keinoja, ei anneta anteeksi eikä käännetä kellekään selkää.

Tottelemattomat on läpeensä hävytön tarina itsekkäistä ihmisistä, kaksinaismoraalista, ahneudesta ja julmuudesta. Keskitalon kerronta nappaa tarantinomaiseen koukkuun, josta toivoisi pääsevänsä irti mutta ei voi mitään sille, että viimeinenkin sivu on häpeämättömästi ahmittava.

Cover

Lisää kirjailijalta