Kirjailija Joona Keskitalo
Kansi Nils Olsson
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523761728
Ilmestymispäivä 15.08.2022
Sidosasu E-kirja
Sarja Tottelemattomat 2
Kirjastoluokka 84.2

Kunniattomat

Maailma on vain kokaiinihiekkalaatikko.

Joona Keskitalon Kunniattomat jatkaa hävyttömän addiktoivaa Tottelemattomat-rikosromaanisarjaa ja tarinaa yhtiökumppaneista, joiden ydinliiketoiminta keskittyy huumebisneksen tietoturvaan. Kaikki ovat nälkäisiä ja näkevät saaliin, mutta ahnein syö ensin tieltään muut.

Menestyvästä huumebisneksestä on jäljellä vain karvaat muistot. Pete, Lara ja heidän tyttärensä Leona sekä Jonas elää kitkuttavat virkavallalta piilossa kurjassa parakissa Espanjan luoteisrannikolla. Heidän rikollisille suunnattu tietoturvallinen matkapuhelinyrityksensä KrypTed on vähintään yhtä kohmeessa kuin Bitcoinin kurssi.

Kotiparakin aaltopeltiseinät ovat jäätävän kylmät, ja perheellinen Pete haluaa sijoittaa viimeiset varat käynnistääkseen yrityksen tuotannon uudelleen, mutta Jonas kyyhöttää tilien päällä kuin Klonkku kyttäämässä otollisempaa hetkeä. Viimein Bitcoinin kurssi alkaa nousta ja KrypTed on taas jaloillaan. Vanhat kaunat nousevat silti pintaan, asiakkaat heittäytyvät hankaliksi, ja Helsingissä Kontulan ostarilla suhaa jälleen vapaana villikorttien kuningas, muutama vuosi sitten vankilaan passitettu Max, joka aikoo rikastua vasikoimalla kaiken.

Tottelemattomien toisessa osassa kunniattomat miehet ja naiset luovat nahkaansa ja syntyvät uudelleen. Kuka parempana, kuka pahempana kuin koskaan ennen.

Cover