Kirjailija Joona Keskitalo
Kansi Nils Olsson
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523764842
Ilmestymispäivä 11.08.2023
Sidosasu Äänikirja
Sarja Tottelemattomat 3
Kirjastoluokka 84.2

Rottien kuninkaat

Silmä silmästä.

Joona keskitalon lukijoiden ylistämän Tottelemattomat-rikosromaanisarjan päätösosa kääntää elämän ja kuoleman pelipöydän vielä kerran nurin, ja jäljelle jää vain yksi Rottien kuningas.

Pete Vaarno on tunnustanut Helsingin Sanomien toimittajalle murhan ja kerinyt samalla auki suuren kansainvälisen rikosvyyhden, jossa hän on ollut osallisena. Poliisi on seurannut tilannetta rikosylikonstaapeli Sofia Tannerin johdolla, ja Pete pidätetään. Mutta kaikki ei täsmää. Eikä Sofia voi sietää paskapuheita suoltavia huijareita.

Peten rikostoveri Max Moser on sillä välin julkaissut elämäntarinansa. Entisen rosvon imago vetoaa lujassa nousukiidossa olevan IT-alan yrityksen johtoon, ja Max saa kaikkien aikojen työtarjouksen. Nollajonolla koristeltu kuukausipalkka, hulppea asunto, perhe. Unelmaelämää, jos vain Max ei olisi mennyt vasikoimaan kavereitaan eikä kukaan tulisi kostamaan.

Joukon laskelmoivin, Jonas Storman, on kerännyt rikollisbisneksissään Espanjassa niin mittavan omaisuuden, että hänellä on varaa myydä oma osuutensa KrypTed-yrityksestä ja keskittyä sijoituksiin. Saatuaan luotettavan vinkin pörssin sisäpiiritietoa välittävästä Kuiskaajasta Jonas tekee ensimmäisen virheensä, ja sen tuoma paha karma leviää kuin rutto.

Cover