Kirjailija Ilona Tuominen
Lukija Kati Tammensola
Kansi Satu Kontinen
Genret Kotimainen kaunokirjallisuus Lukuromaanit ja viihde Uutuus
ISBN 9789523769816
Ilmestymispäivä 29.05.2023
Sidosasu Äänikirja
Sarja Kortteli 1
Kirjastoluokka 84.2

Seurustelusalaliitto

Virtasen sydämen logiikkaa

Ilona Tuominen avaa Seurustelusalaliitto-romaanillaan hauskan ja lämminhenkisen Kortteli-sarjan, jossa vanha turkulainen puutalokortteli tarjoaa kodin kaikille niille, jotka sinne tiensä löytävät.

Sanni Virtanen on keskisuuren tukkukaupan surkein myyjä ja maailman onnellisin morsian, vaikka hääpuku kiristää ja morsiusneidot aiheuttavat kaaosta. Nyt hänen ja Maxin ei tarvitse enää tehdä muuta kuin sanoa tahdon! Yksi sana. Mutta hetkessä onnesta on jäljellä vain särkynyt sydän ja asuntokriisi.

Onneksi Antero-pappa tulee hätiin, ja Sanni pääsee muuttamaan vanhaan puutalokortteliin, lapsuusajan mummolaansa. Seinänaapurikseen hän saa vanhan kiukkuisen Koistisen ukon, mutta yrmeä naapurikin on parempaa seuraa kuin Sannin ystävät, jotka ghostaavat tämän tylysti.

Aika parantaa – jos se sattuu olemaan sillä tuulella. Sekä Koistisen että sisarensa usuttamana Sanni päättää lopulta hakea lääkettä haavoihinsa erotukiryhmästä, jossa hän kohtaa yllättävän kohtalotoverin. Maailma heittää kärrynpyörää, kun nämä kaksi hylättyä päättävät baari-illan idearikkaassa hengessä näyttää kaikille jättäjille ja pettäjille, miltä ”oikea” onni näyttää.

Cover