Kirjailija Ilona Tuominen
Lukija Kati Tammensola
Kansi Satu Kontinen
Genret Kotimainen kaunokirjallisuus Lukuromaanit ja viihde Tulossa
ISBN 9789524034548
Ilmestymispäivä 29.11.2024
Sidosasu Äänikirja
Sarja Kortteli
Kirjastoluokka 84.2

Korttelirauhanjulistus

Kortteli-sarjan pieni jouluspesiaali

Ilona Tuomisen sympaattisessa joulutarinassa Korttelirauhanjulistus yllätyksellinen parivaljakko lyö viisaat päänsä yhteen selvitellessään jouluista mysteeriä.

Taivaalta leijailevat lumihiutaleet luovat postikorttimaiseman Poppeli-korttelin pihamaalle, jolle taloyhtiön väki on kokoontunut perinteisiin kuusenpystytystalkoisiin. Kaikki ovat tuoneet mukanaan oman koristeensa, ja myös vuosien varrelta kertyneet vanhat koristeet ripustetaan oksille muistuttamaan korttelin menneistä jouluista ja asukkaista.

Tapahtuman piparitarjoilusta vastaa sanavalmis ja ehtiväinen pikku-Iida, joka osaa pitää aisoissa jopa ylimääräisiä pipareita rohmuavan, vanhan äreän Koistisen. Ja se on hyvä, sillä tätä yllättävän hyvin yhteen toimivaa tehokaksikkoa tarvitaan seuraavana päivänä, kun kinosten alta paljastuu mysteeri, johon kellään muulla ei ole aikaa keskittyä jouluvalmistelut sotkevassa lumikaaoksessa.

Korttelirauhanjulistus on itsenäinen tarina, jossa tavataan Ilona Tuomisen Kortteli-sarjasta tuttuja puutaloyhtiön asukkaita jouluisissa tunnelmissa. Tarina on julkaistu vain ääni- ja e-kirjana.

Cover