Kirjailija Juha Vuorinen
Kansi Mika Sammalvehrä
Genret Huumori Kotimainen kaunokirjallisuus Uutuus
ISBN 9789524033268
Ilmestymispäivä 03.06.2024
Sidosasu Kirja,Pokkari
Sarja DikDek 5
Sivumäärä 512
Koko (mm x mm) 111 x 177
Kirjastoluokka 84.2

Puerto Anús

Dekkaritaivaan tähtikuvioiden sekoittaja on palannut!

Juha Vuorisen DikDek-dekkariparodiasarjan kauan odotetussa viidennessä osassa pyritään purjehtimaan vakaasti kohti avioliiton satamaa, mutta kurssi luiskahtaakin syvälle Puerto Anúkseen.

Kaikkien avointen ovien vahtimestari Tapsa Mäkilä on menossa naimisiin sulokkaan Annansa kanssa. Tapsan elämää varjon lailla seuraavalle sekopääduo Händikäppersille tulee kiire järjestää poikamiesjuhla, mikä herättää juhlakalussa odotuksen sijasta orastavaa paniikkia.

Onneksi asianajaja Lars Underberg tuo helpotuksen tarjoamalla sulholle työkeikan azerbaidžanilaisen asiakkaansa huvilalle Inkooseen. Keikka haiskahtaa epäilyttävästi luvattomille bisneksille, mutta se ei ole mitään verrattuna siihen käryyn, joka syntyy, kun Händin ja Käppersin itsensäkin yllättäneet yllätyspolttarit pääsevät roihahtamaan kunnolla liekkeihin.

Haistettuaan vaaran merkit huvilan omistaja Camala Mammatova, erotiikkalelutehtailulla miljoonansa moninkertaistanut öljypohatan leski, ottaa ohjat osaaviin käsiinsä. Kuka lopulta pelastaa kenet ja miltä?

Cover

Lisää kirjailijalta