Kirjailija Juha Vuorinen
Kansi Mika Sammalvehrä
Genret Huumori Kotimainen kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523768031
Ilmestymispäivä 02.06.2023
Sidosasu E-kirja
Sarja DikDek 5
Kirjastoluokka 84.2

Puerto Anús

Dekkaritaivaan tähtikuvioiden sekoittaja on palannut!

Juha Vuorisen DikDek-dekkariparodiasarjan kauan odotetussa viidennessä osassa pyritään purjehtimaan vakaasti kohti avioliiton satamaa, mutta kurssi luiskahtaakin syvälle Puerto Anúkseen.

Kaikkien avointen ovien vahtimestari Tapsa Mäkilä on menossa naimisiin sulokkaan Annansa kanssa. Tapsan elämää varjon lailla seuraavan sekopääduo Händikäppersin mielestä se on söpöä, mutta kaksikkoa järkyttää, että Tapsa kertoo asiasta vain kolme päivää ennen häitä. Sitä ennen pitäisi järjestää kaikkien aikojen polttarit!

Pelastava enkeli liihottelee tarinaan Tapsalle työkeikkoja tarjoavan Lars Underbergin hahmossa. Underberg lähettää Tapsan inkoolaiseen merenrantahuvilaan upporikkaan venäläisen asiakkaan toimeksiantoa varten. Homma haiskahtaa Tapsan nenään luvattomille bisneksille, mutta Tapsan vainu menee totaalisen sekaisin kärystä, joka syntyy, kun Händin ja Käppersin itsensäkin yllättäneet yllätyspolttarit pääsevät roihahtamaan kunnolla liekkeihin.

Tapsalle, Händille ja Käppersille tulee arvatenkin niin kuumat paikat, että heidän on pulahdettava Puerto Anúkseen jäähdyttelemään tilannetta. Mutta venäläismafian kalmankoura on pirun pitkävartisen käsivarren päässä.

Cover

Lisää kirjailijalta