Kirjailija Hanna Velling
Kansi Tiia Javanainen
Genret Kotimainen kaunokirjallisuus Lukuromaanit ja viihde Tulossa
ISBN 9789523769571
Ilmestymispäivä 02.12.2024
Sidosasu E-kirja
Kirjastoluokka 84.2

Pikkupakkasia ruukkikylässä

Suloisia sattumuksia kinosten keskellä

Hanna Vellingin Pikkupakkasia ruukkikylässä on hyvän mielen kirja elämänmuutoksen toteuttavasta Ursulasta, umpihangesta löytyvistä uusista urista ja käsityöläiskylästä, jolla on asukkaisiinsa taianomainen vaikutus.

Kansainvälisen kosmetiikkayrityksen tuotepäällikkö Ursula on saanut vastoinkäymisistä tarpeekseen. Työpaikan purnukat eivät ole aikoihin tuoneet uupuneille poskille lupaamaansa säihkettä, Ursulaa vaivaavat omituiset mielialavaihtelut eikä mielestä poistu se, miten pomo nolasi hänet töissä. Kun rescue-koira Nappikaan ei viihdy kaupungissa, Ursula päättää kaapata rakkaan karvaturrin kainaloonsa ja suunnata sapattivapaan viettoon.

Ursula saapuu kuvankauniiseen ruukkikylään vakituista tilipussia köyhempänä, käsissään vuokramökin avaimet. Talvella tähdet syttyvät käsityöläiskylän taivaalle, mutta kaupunkilaisesta kaikki on yllättävän hiljaista. Metsä ympärillä onkin pimeä eikä idyllinen ja ilman autoa Ursula on auraamattomien teiden takana kirjaimellisesti jumissa. Mutta jokin selittämätön taika kylän pienessä yhteisössä on.

Hanna Velling tunnetaan ihmissuhderomaaneistaan, joissa on kaikki hyvän mielen ainekset: yllättäviä tilanteita, samastuttavia henkilöhahmoja ja ripaus rakkautta.

Cover