Kirjailija Hanna Velling
Lukija Pirjo Heikkilä
Kansi Tiia Javanainen
Genret Kotimainen kaunokirjallisuus Lukuromaanit ja viihde Uutuus
ISBN 9789523769557
Ilmestymispäivä 05.04.2024
Sidosasu Äänikirja
Kirjastoluokka 84.2

Pieni puoti Punavuoressa

Antaa hyvän kiertää

Pieni puoti Punavuoressa on hurmaava romaani Kolibri-nimisen vaatekaupan pitäjäksi yllättäen päätyvästä vauhdikkaasta Metistä, ja siitä miten erilaisuus käännetään voimavaraksi.

Metin elämä on kaivannut uutta, selkeää suuntaa sen jälkeen, kun hän joutui jättämään työnsä mainostoimistossa. Suhde varattuun mieheen ei ole edennyt Metin toivomalla tavalla, ja keskustan yksiön vuokrakin pitäisi saada maksettua. Uutta, joskaan ei ehkä ihan selkeää, on luvassa, kun Metti perii sukulaistädiltään lastenvaatteiden second hand -kaupan.

Metti ei olisi Metti, jos hän pysähtyisi miettimään sitä, ettei tiedä oikeastaan mitään lapsista, vaatteista, yrittäjyydestä tai kirjanpidosta. Tai siitä, miten suhtautua työharjoittelijaan, jonka keskittymiskyky on heikko, mutta mielikuvitus pullollaan ideoita.

Pian Metti löytää itsensä keskeltä sotkua, jossa sekä bisnes- että mieskuviot ovat iloisesti sekaisin. Onneksi kolibrit kykenevät kuitenkin ihmeellisiin suorituksiin, eikä linnun mukaan nimetty kauppa ja sen persoonallinen henkilökunta aio jäädä kenenkään jalkoihin.

Cover