Kirjailija Hanna Velling
Lukija Pirjo Heikkilä
Kansi Sanna-Reeta Meilahti
Genret Kotimainen kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523764934
Ilmestymispäivä 05.08.2022
Sidosasu Äänikirja
Sarja Perheitä ja suhteita
Kirjastoluokka 84.2

Välikausia

Oivaltava romaani ihmisistä elämän pyörteissä

Hanna Vellingin Välikausia on viihdyttävä ja koskettava romaani, jonka henkilöt eivät tiedä, pitäisikö lähteä vai jäädä.

Uusperheelliset Mikko ja Siru elävät yhteisen vauvansa sekä Mikon teini-ikäisen tyttären Miisan ja Sirun pojan Topin kanssa. Mikon ex-puoliso Mirja on asettunut Espanjaan nuoremman tyttärensä Lindan kanssa, mukana kuvioissa on myös kuntosaliyrittäjä Kaitsu. Pete ja Pierre asuvat Ranskassa naapurinaan suomalainen Anita. Porvoossa asuvat Nette ja Jari suunnittelevat häitä, joiden on oltava täydelliset.

Heillä kaikilla on kaikki ihan hyvin. Mutta tietääkö sitä itsekään, mitä kaipaa ja mikä kaihertaa? Voiko parisuhde tai toinen ihminen täyttää tyhjiötä, joka kumisee onttona sisällä? Ymmärtääkö kukaan lopulta omien ongelmiensa mittakaavaa?

Välikausia on viihdyttävä ja tunteikas episodiromaani ihmisistä elämän käännekohdissa. Yhteen nivoutuvissa tarinoissa on arjen suvantovaiheita ja kohtalon heittämiä yllätyksiä. Lukijoita ilahduttavat Vellingin aiemmista romaaneista tutut, samastuttavat henkilöt, mutta joukossa on myös uusia tuttavuuksia. Vastavoimana ihmisten ongelmille toimii keltasilmäinen Sylvia-kissa, joka kulkee omia polkujaan sinne, missä elo tuntuu kiehtovimmalta.

Cover