Kirjailija Eva Eich
Suomentaja Sanna van Leeuwen
Kuvitus Marielle Enders
Kansi Marielle Enders
Alkuteos Gefangen im Schnee
Genret Harrasteet Tietokirjat Tulossa
ISBN 9789523765429
Ilmestymispäivä 15.11.2022
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sivumäärä 92
Kirjastoluokka 79.8

Pakohuonemysteeri: Lumen vangit

Pääsetkö pakenemaan näiltä sivuilta?

Eva Eichin Lumen vangit jatkaa menestyksekästä pakohuonemysteerisarjaa viemällä lukijan pieneen kylään Schwarzwaldiin ratkomaan arvoituksia.

Jonas palaa synkkänä talvipäivänä takaisin kotiseudulleen Schwarzwaldiin, sillä hänen isänsä on kuollut. Isä oli menestyvä lihakauppias pienessä Lauffingenin kylässä, mutta hänen vegetaristipoikaansa ei perheyrityksen jatkaminen koskaan kiinnostanut. Viestintätoimiston johtajana työskentelevä Jonas ei ole käynyt Lauffingenissa aikoihin, mutta nyt hänen on palattava perinnönjakoon.

Perille päästyään Jonas alkaa epäillä, ettei isän kuolema ollutkaan luonnollinen ja että syyllinen siihen on joku kylän asukkaista. Myös isän menestyksen salaisuus, suvun resepti Schwarzwaldin kinkun valmistukseen, on kateissa. Yhdessä lihakaupan apulaisen Maxin kanssa Jonas alkaa ratkoa isän kuoleman arvoitusta. Tihenevä lumisade katkaisee kaikki liikenneyhteydet Lauffingeniin, joten apua ei ole saatavilla eikä kehenkään voi luottaa.

Lumen vangit on kirjallinen pakohuonemysteeri, jossa lukija pääsee etenemään ratkaisemalla tarinan henkilöiden kohtaamia arvoituksia ja leikkaamalla kirjasta oikeat sivut auki.

Cover

Lisää kirjailijalta