Kirjailija Eva Eich
Kuvitus Marielle Enders
Alkuteos Der Schatten des Raben
Genret Harrasteet Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523765412
Ilmestymispäivä 09.06.2022
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sivumäärä 100
Kirjastoluokka 79.8

Pakohuonemysteeri: Korpin varjo

Pakohuonejännitystä kirjan muodossa.

Korpin varjo on Eva Eichin luoma kirjallinen pakohuonemysteeri, jossa lukija viedään ratkomaan pulmia keskelle luokkakokousta.

Kaksikymmentä vuotta aiemmin ylioppilaaksi päässyt Lisa kokoontuu entisten abi-ystäviensä kanssa vanhaan kouluunsa luokkakokoukseen. Yksi on joukosta poissa: Paula, mustiin pukeutunut punkkari, joka kuoli kesken abivuoden. Paula oli tunnettu siitä, että hän piirteli mustia korppeja seinille ja pulpetteihin. Paulan kuolinsyystä Lisa tietää vain, ettei se ollut onnettomuus.

Luokkakokouksen aikana erään luokan liitutaululle on piirretty korppi ja sana-arvoitus, ja ystävykset lähtevät sen jäljille koulun kellariin. Heidän päästyään sinne iso teräsovi sulkeutuu ja he jäävät kellariin vangiksi. ”Vähintään yhden teistä on kuoltava”, lukee seinällä. Ystävykset seikkailevat tyhjässä koulussa hyytävistä tilanteista ja arvoituksista toiseen, ja pikkuhiljaa Paulan arvoitus alkaa selvitä: yksi heistä on syyllinen hänen kuolemaansa.

Korpin varjo on kirjallinen pakohuonemysteeri, jossa lukija pääsee etenemään ratkaisemalla tarinan henkilöiden kohtaamia arvoituksia ja leikkaamalla kirjasta oikeat sivut auki.

Cover

Ei muita julkaisuja kirjailijalta