Kirjailija Ann Rosman
Suomentaja Anu Heino
Kansi Nic Oxby
Alkuteos Marvatten
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus Uutuus
ISBN 9789523762916
Ilmestymispäivä 14.12.2023
Sidosasu E-kirja
Sarja Karin Adler 7
Kirjastoluokka 84.2

Myrskyn silmä

Tyyntä myrskyn edellä

Ann Rosmanin seitsemännessä Karin Adler -dekkarissa Myrskyn silmä yli sadan vuoden takaisen tulipalon jäljet johtavat nykypäivän tragediaan

Vuonna 1867 Marstrandin saarella nuori piika Johanna synnyttää aviottoman lapsen. Se on suuri häpeä, ja lapsi otetaan häneltä pois. Lastaan ikävöivä Johanna jää asumaan saarelle ja kohtaa lisää vastoinkäymisiä, kun tuhoisa tulipalo alkaa riehua seudulla.

150 vuotta myöhemmin Marstrand kukoistaa ja uusi hotelli on avannut ovensa. Saarelle vanhempainvapaalla palannut etsivä Karin Adler on ystävystynyt hotellin omistajan kanssa. Kun lähistöllä ankkurissa olevalla rahtilaivalla tapahtuu epäilyttävä kuolemantapaus ja salaperäinen helikopteri alkaa kaarrella saaren yllä, alkaa Adler tutkia tapahtumia omin päin.

Miten 150 vuotta sitten saarella elänyt piika liittyy epäilyttävään kuolemantapaukseen ja saaren uuteen hotelliin? Jotakin pahaa on tapahtumassa Marstrandissa, ja Karin Adler joutuu pian uransa vaikeimman arvoituksen eteen. Ann Rosmanin dekkarisarjan jännityksentäyteinen seitsemäs osa Myrskyn silmä tarjoaa yllätyksiä ja juonenkäänteitä aina viimeiselle sivulle saakka.

Cover