Kirjailija Ann Rosman
Suomentaja Anu Koivunen
Kansi Laura Rahinantti
Alkuteos Fyrmästarens dotter
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789525637939
Ilmestymispäivä 22.02.2012
Sidosasu Kirja,Pokkari
Sarja Karin Adler 1
Sivumäärä 340
Koko (mm x mm) 108 x 176
Kirjastoluokka 84.2

Majakkamestarin tytär

Merentuoksuinen ruotsalaisdekkari

Ann Rosmanin Majakkamestarin tytär aloittaa rikostutkija Karin Adlerista kertovan dekkarisarjan, jota lukiessa voi tuntea suolaiset pärskeet kasvoillaan.

Pienellä saarella Marstrandin ulkopuolella rakennetaan uutta kokouskeskusta. Vanhoja rakennuksia kunnostetaan, ja 1868 rakennettu majakka palautetaan korjattuna alkuperäiselle paikalleen. Majakanvartijoiden asunnon kellaria remontoidessaan rakennusmiehet kohtaavat järkyttävän näyn: umpeen muuratusta huoneesta löytyy miehen ruumis.

Karin Adler Göteborgin rikospoliisista saa jutun tutkittavakseen, ja pian hän saa selville, että ihmeen hyvin säilynyt ruumis on ollut piilossa nelisenkymmentä vuotta. Sitten edessä onkin umpikuja. Karinin ainoat johtolangat ovat lista vuosikymmeniä sitten kadonneista ihmisistä ja vihkisormus. Tilannetta ei helpota se, että Karinin ihmissuhteet ovat pahasti solmussa niin työpaikalla kuin kotonakin.

Ann Rosmanin esikoisteos Majakkamestarin tytär aloittaa rikostutkija Karin Adlerista kertovan dekkarisarjan. Bohuslänin saaristoon sijoittuva kirja lumoaa purjehduksen, meren ja majakoiden ystävät elävällä kuvauksellaan.

Cover