Kirjailija Jill Mansell
Suomentaja Pirjo Ruti
Kansi Sanna-Reeta Meilahti
Alkuteos Miranda's Big Mistake
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523761025
Ilmestymispäivä 01.07.2022
Sidosasu E-kirja
Sarja Kepeän kupliva Cornwall
Kirjastoluokka 84.2

Mirandan suuri virhe

Rakkaus voi löytyä aivan kulman takaa

Jill Mansellin Mirandan suuri virhe on hersyvä tarina tosirakkautta etsivästä ja samaan aikaan kostoa juonivasta naisesta

Mirandan historia miesten kanssa on melko surkea. Hänen viimeisin katastrofinsa on hurmaava Greg, joka vaikuttaa kaikin puolin mahtavalta, fiksulta ja jännittävältä. Miranda ja Greg seilaavat rakkauden vesillä, kunnes Miranda saa kuulla Gregin jättäneen vaimonsa kuin nallin kalliolle kuullessaan tämän olevan raskaana.

Amorin huiputtamien ystäviensä avulla Miranda alkaa suunnitella Gregille erittäin makeaa ja erittäin julkista kostoa. Juuri niin täydellistä, kuin vain sydämensä särkenyt nainen voi saada. Mutta mitä koston jälkeen? Oppiiko Miranda viimeisimmästä virheestään vai odottaako horisontissa seuraava ”täydellinen” mies, joka saa Mirandan pauloihinsa? Ja mikä tärkeintä, mitä kaikkea eriskummallista tarvitseekaan tapahtua ennen kuin Miranda onnistuu törmäämään aitoon rakkauteen?

Mirandan suuri virhe on suomalaislukijoiden sydämet vieneen Jill Mansellin railakas kertomus sattumuksesta toiseen seikkailevasta Mirandasta, jonka uskaliaat tempaukset saavat jopa Bridget Jonesin kalpenemaan.

Cover