Kirjailija Jill Mansell
Suomentaja Pirjo Ruti
Kansi Sanna-Reeta Meilahti
Alkuteos And Now You're Back
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523766129
Ilmestymispäivä 02.12.2022
Sidosasu Jättipokkari
Sarja Kepeän kupliva Cornwall
Kirjastoluokka 84.2

Ja sitten tulit takaisin

Sydäntalven lämmittävin lukuherkku.

Hyvän mielen kirjallisuuden kuningattareksi nimetyn Jill Mansellin Ja sitten tulit takaisin on romaani ystävyydestä, uusista mahdollisuuksista ja siitä, miten löytää vihdoinkin perille.

Kuvittele taianomainen, talvinen Venetsia. Kuvittele takinkaulukselle laskeutuvat lumihiutaleet, orastava lumisota ja pullo proseccoa. Kuvittele täydelliset puitteet nuorelle rakkaudelle. Juuri tällaisissa puitteissa Didi Laing ja Shay Mason rakastuivat. Rakkaus kesti puolisen vuotta, mutta sitten tapahtui jotain, mikä järkytti kokonaista Elliscomben kylää Cotswoldsissa. Shay lähti jättämättä edes hyvästejä, katosi kuin tuhka tuuleen.

Ja nyt, kolmetoista vuotta myöhemmin, Shay palaa Elliscombeen täyttääkseen isänsä viimeisen toiveen. Didi päättää olla välittämättä sisällään heräävästä vanhasta kipinästä, sillä hänellä on kaikki hyvin: työ hotellin johdossa sekä puolen vuoden kuluttua siintävät häät. Shayn paluu nostaa pintaan vanhat salaisuudet, ja vaikuttaa siltä, että niin on ollut jonkun tarkoituskin...

Jill Mansellin romaanit ovat riemastuttaneet jo miljoonia lukijoita eri puolilla maailmaa. Hänen viides suomennettu teoksensa Ja sitten tulit takaisinkertoo elämän kirpeydestä ja suloisuudesta niin herkullisesti, että sen henkilöiden kanssa haluaisi ystävystyä. Talvinen tarina on kuin lämmin halaus lukijalle.

Cover