Kirjailija Cecilia Samartin
Suomentaja Ulla Lempinen
Alkuteos La Peregrina
Kieli Suomi
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789522791818
Ilmestymispäivä 01.08.2014
Sidosasu Kirja Pokkari
Sarja Peregrino 2
Sivumäärä 496

La Peregrina

La Peregrina on lumoava tarina kahdesta kauniista naisesta, joilla on molemmilla suuri salaisuus kannettavanaan. Salaisuus, jonka merkitys on arjen ymmärrystä suurempi.

La Peregrina on itsenäinen jatko-osa Cecilia Samartinin menestysromaanille Señor Peregrino, ja Peregrino-trilogian toinen osa. Kirja vie lukijat mieleenpainuvalle matkalle kauniiseen ja dramaattiseen Espanjaan.

Nuori ja kaunis meksikolaisnainen Jamilet on jättänyt kotimaansa Meksikon ja muuttanut paremman elämän toivossa Los Angelesiin. Hän haluaa päästä eroon verenpunaisesta syntymämerkistään, joka varjostaa hänen elämäänsä. Uudessa kotimaassaan Jamilet on ystävystynyt vanhan ja karismaattisen herra Peregrinon kanssa. Miehestä on tullut tytölle läheinen, melkein kuin isoisä. Tarinat miehen menneisyydestä ovat herättäneet Jamiletin uteliaisuuden. Mitä herra Peregrinolle ja tämän suurelle rakkaudelle lopulta tapahtui?

Vuosikymmeniä aikaisemmin pienessä espanjalaiskylässä asui Rosa-niminen nuori tyttö. Eräänä päivänä kylän torilla tapahtuu jotain, mikä saa tytön pakenemaan kotikaupungistaan ja liittymään mustalaisten joukkoon. Häpeä ja syyllisyys estävät häntä palaamasta kotiinsa. Rosa otetaan mustalaisyhteisöön avosylin vastaan, ja pian tytön erityislahjat huomataan.

"Cecilia Samartin taitaa reseptin romanttiselle viihderomaanille." Me Naiset

"Samartin kirjoittaa vetävästi kuin mikä. Aina seuraavaan lukuun on pakko jatkaa. Juonellisesti tarinat ja henkilöt punoutuvat huipputaitavasti toisiinsa.” Aamulehti