Kirjailija Elina Annola
Kansi Satu Kontinen
Genret Kotimainen kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523763708
Ilmestymispäivä 21.04.2022
Sidosasu E-kirja
Kirjastoluokka 84.2

Kunnes kukkivat puut

Sitten kun oikea elämä alkaa

Elina Annolan esikoisromaani Kunnes kukkivat puut kuvaa kesäisen Helsingin paahteisia päiviä, joiden pehmeissä illoissa jokainen etsii onneaan.

Kesälomasta tulisi uusi, puhdas alku. Emilia saisi unelmiensa kodin ja parisuhteen, yhteiset suunnitelmat rantakallioilla, auringonhehkuiset illat, ystävät. Avokadoleipiä ja perunalastuja, marjapuuroa keskellä yötä, jos vain niin haluaisi. Ja kun työt alkaisivat ja oppilaat palaisivat luokkiinsa, Emilia kiiruhtaisi töistä uuteen kotiin. Uuteen seikkailuun.

Muutoksessa tukena on ollut Emilian paras ystävä Minna. Minnan seurassa kaikki on jännittävää ja upeaa. Hän on kääntänyt jopa rintasyövän vahvuudekseen, syvälliseksi kokemusasiantuntijuudeksi. Myös Emilian pitäisi tutkituttaa itsensä, ei syytä huoleen, mutta varmuudeksi. Kepeän kesätunnelman katkaisee äidin puhelinsoitto. Auri-täti on kuollut. Emilia hädin tuskin muistaa omituista Auria, ja hautajaismatka Pohjanmaalle sotkee ikävästi suunnitelmat mutta sysää samalla alkuun aivan toisenlaisen muutoksen.

Elina Annolan esikoisromaanissa Kunnes kukkivat puut nuori opettaja Emilia tavoittelee täyttä elämää riuhtaisemalla itsensä irti menneestä ja heittäytymällä uuteen. Mandarin O. – uusi elämä uutta huulipunan sävyä myöten. Mutta auttaako sekään iloitsemaan, jos ei tunnista, kuka peilistä katsoo takaisin.

Cover

Lisää kirjailijalta