Kirjailija Terry Hayes
Suomentaja Sami Rouhento
Alkuteos I am Pilgrim
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789522793775
Ilmestymispäivä 01.10.2016
Sidosasu Jättipokkari
Sivumäärä 810
Koko (mm x mm) 145 x 211
Kirjastoluokka 84.2

Vaeltaja

”Yhtä soittoa henkeäsalpaavan huimaa jännitystä.” The New York Times

Terry Hayesin Vaeltaja on päätä huimaava agenttijännäri ja pelottavan realistinen kuvaus taistelusta terrorismia vastaan.

Nuhjuisen newyorkilaishotellin kylpyammeesta löytyy murhattuna nainen, happoon upotettuna ja kaikki tuntomerkit tuhoutuneina. Yhdysvaltain tiedustelupalvelusta hiljaiseloon vetäytynyt salainen agentti joutuu palaamaan takaisin tositoimiin. Vain harvat tietävät hänestä, eikä hänen oikeaa nimeään tiedä kukaan. Hän on Vaeltaja, mies jota ei ole olemassa. Mutta hän on kirjoittanut kirjan rikosteknisestä tutkinnasta, ja nyt joku käyttää sitä täydellisen murhan oppikirjana.

Murha on kuitenkin vasta alkusoittoa salaperäisessä tapahtumien vyyhdissä, joka ulottuu auringon paahtamasta Mekasta luksuspiireihin Turkin rannikolle ja syyrialaiselta klinikalta Hindukušin vuoristossa tapahtuvaan ihmiskokeeseen. Vaeltajalla on vastassaan Saraseeni, jolla on täydellinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi. Katkera menneisyys ja kärsivällinen luonne tekevät Saraseenista vaarallisen vastustajan mutta hänen jäljillään onkin Vaeltaja, jonka vaistot elämä on koulinut äärimmilleen.

Terry Hayesin esikoisromaani Vaeltaja on järisyttävä trilleri taistelusta, jossa häviö ei ole vaihtoehto – kummallekaan osapuolelle.

"Vaeltaja tekee kilpailijoistaan moussakaa." The Guardian

Cover

Lisää kirjailijalta

Kirja,Sidottu
Kirja,Pokkari
Äänikirja
Kirja,Sidottu