Lukija Tuukka Haapaniemi
Kansi Susanna Appel
Genret Henkilökuvat ja elämäkerrat Tietokirjat
ISBN 9789524030212
Ilmestymispäivä 20.09.2023
Sidosasu Äänikirja
Sarja Rikostutkijoiden matkassa
Kirjastoluokka 35.7

Tutkinnan tässä vaiheessa voimme kertoa

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää rikostutkinnasta

Tutkinnan tässä vaiheessa voimme kertoa -kirjassa entiset rikosylikomisariot Tero Haapala ja Göran Wennqvist kertovat lähihistorian tunnettujen tapausten kautta rikostutkinnan johtamisesta ja menetelmistä

Keskusrikospoliisin ex-rikosylikomisariot Tero Haapala ja Göran Wennqvist ehtivät toimia lähes kolmenkymmenen yhteistyövuotensa aikana monen mielenkiintoisen tutkinnan tutkinnanjohtajina. He pääsivät seuraamaan aitiopaikalta muun muassa Pasilan poliisitalon, KRP:n päämajan ja Myyrmannin räjähdystutkintoja, Jokelan koulusurmia ja lukuisia muita haastavia rikosjuttuja, joista ei ole aikaisemmin voitu kattavasti kertoa.

Näiden Suomea järkyttäneiden tapausten kautta kirja avaa teknistä ja taktista rikostutkintaa, kuten uhrien tunnistusta, kuolemansyyn tutkintaa, tekijän profilointia ja kansainvälistä poliisiyhteistyötä.

Tutkinnan tässä vaiheessa voimme kertoa on ainutlaatuinen läpileikkaus poliisin työstä, ja se valottaa niin rikollisuuden kuin rikostutkinnankin kehitystä Suomessa viimeisten vuosikymmenten aikana.

Cover