Kirjailija Elodie Harper
Suomentaja Laura Beck
Kansi Nic Oxby
Alkuteos The Wolf Den
Genret Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789524033169
Ilmestymispäivä 02.01.2024
Sidosasu Kirja,Pokkari
Sarja Sudenluola 1
Sivumäärä 480
Kirjastoluokka 84.2

Sudenluola

Tervetuloa Sudenluolaan

Elodie Harperin Sudenluola aloittaa antiikin Pompejiin sijoittuvan historiallisen romaanitrilogian nuoresta naisesta, jonka on taisteltava tiensä vapauteen

Nuori Amara, kreikkalaisen oppineen lääkärin tytär, myytiin jalkavaimoksi hänen isänsä kuoltua. Nyt Amara on vihaamansa miehen orjana Pompejin pahamaineisessa Sudenluola-bordellissa, jossa hänen arvonsa mitataan hänen miehissä aikaansaamassaan himossa.

Amara on älykäs, viekas ja neuvokas, ja hänen elämänjanoaan ei edes Sudenluola ole pystynyt lannistamaan. Hän kulkee kaupungin katuja kaltaistensa orjuuteen myytyjen naisten kanssa yrittäen löytää keinon, jolla lunastaa vapautensa. Sillä kaupunki on täynnä mahdollisuuksia, ja sen kujilla alhaisinkin orja voi kääntää elämänsä ympäri onnettaren ollessa suosiollinen. Kaikella on kuitenkin hintansa, ja Amara joutuu pian päättämään, kuinka paljon hän on valmis uhraamaan päästäkseen pois Sudenluolasta.

Elodie Harperin esikoisteos Sudenluola kuljettaa lukijan keskelle vauraan kaupungin loistoa ja vaarallisia sivukujia sekä kamppailuja, jotka vapaudestaan taistelevan naisen täytyy voittaa.

Cover