Kirjailija Elodie Harper
Suomentaja Hanna Arvonen
Kansi Nic Oxby
Alkuteos The Wolf Den 2
Genret Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523767744
Ilmestymispäivä 24.11.2023
Sidosasu E-kirja
Sarja Sudenluola 2
Kirjastoluokka 84.2

Kultaisen oven talo

Hän luuli olevansa turvassa

Elodie Harperin Kultaisen oven talo jatkaa Sudenluola-romaanitrilogian tarinaa nuoren Amaran selviytymisestä antiikin Pompeijin julmassa maailmassa

Kurtisaanin elämä antiikin Pompeijissa on täynnä huikaisevaa loistoa mutta myös odottamattomia vaaroja, kuten Sudenluola-bordellista paennut Amara on saanut huomata. Hänen omistajansa on ostanut hänelle kultaovisen talon turvaisaksi suojaksi, mutta Amara ei voi olla kärsimättä valtavaa syyllisyyttä hänelle läheisistä naisista, jotka hän joutui jättämään taakseen Sudenluolaan.

Amara ei myöskään ole aivan niin turvassa kuin hän alkuun luuli, sillä hänet ennen omistanut mies on yhtäkkiä aivan hänen kintereillään, eikä hänen uusi miehensäkään ole aivan niin hyvä ihminen kuin hänen ulkokuorensa on antanut ymmärtää. Näiden kahden tulen välissä Amara joutuu olemaan ovela ja täysin armoton saadakseen vapautensa – ja selviytyäkseen hengissä.

Elodie Harperin Kultaisen oven talo jatkaa Amara-nimisestä entisestä orjasta kertovaa Sudenluola-kirjasarjaa, joka vie lukijan antiikin Pompeijin houkutuksia ja vaaroja täynnä oleville kaduille.

Cover