Kirjailija Sophie Irwin
Suomentaja Terhi Leskinen,Sari Ristolainen
Lukija Anniina Piiparinen
Kansi Caroline Young
Alkuteos A Lady's Guide to Scandal
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus Uutuus
ISBN 9789523765641
Ilmestymispäivä 19.06.2024
Sidosasu Äänikirja
Sarja Seurapiirineidon opas 2
Kirjastoluokka 84.2

Seurapiirineidon opas skandaaleihin

Eliza Balfour saa säpinää seurapiireihin

Sophie Irwinin Seurapiirineidon opas skandaaleihin on riemastuttava historiallinen romaani nuoresta naisesta, joka vauraan miehensä kuoltua päättää vihdoin ottaa elämästä ilon irti.

Ujo Eliza Balfour ei missään nimessä olisi valinnut miehekseen ikäloppua ja kärttyistä Somersetin jaarlia. Mutta silti he menivät naimisiin seurapiirikauden kohutuimmissa häissä. Kymmenen vuotta myöhemmin Eliza jää leskeksi. Yhtäkkiä hän on paitsi varakas myös ensimmäistä kertaa täysin oman tulevaisuutensa ohjaksissa.

Sen sijaan, että viettäisi suruaikansa hiljaisuudessa, Eliza matkustaa serkkunsa Margaretin kanssa Bathiin ottamaan ilon irti elämästä. Kun tieto lesken käytöksestä saavuttaa uuden Somersetin jaarlin, on Elizan pakko kohdata se tosiasia, että vapaudella on seurauksensa. Mutta se saattaa myös tarjota odottamattomia mahdollisuuksia. Kunhan vain osaa olla aiheuttamatta liian suurta skandaalia.

Seurapiirineidon opas -sarjan toinen osa on eloisa ja kupliva historiallinen tarina nuoresta leskestä, joka alkaa vuosien jälkeen elää omaa elämäänsä. Varokaa, naiset ja herrat, Eliza Balfour on saapunut kaupunkiin!

Cover