Kirjailija Sophie Irwin
Suomentaja Jänis Louhivuori
Kansi Caroline Young
Alkuteos A Lady's Guide to Fortune-Hunting
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789523765603
Ilmestymispäivä 20.06.2023
Sidosasu E-kirja
Sarja Seurapiirineidon opas 1
Kirjastoluokka 84.2

Seurapiirineidon opas onnenongintaan

Kitty Talbot kääntää seurapiirikauden päälaelleen

Sophie Irwinin Seurapiirineidon opas onnenongintaan on hurmaavan yllätyksellinen esikoisromaani kunnianhimoisesta neidosta, joka on päättänyt vetää nenästä koko Lontoon seurapiirejä

Kitty Talbot tarvitsee paljon rahaa. Tai, itse asiassa hän tarvitsee aviomiehen, jolla on paljon rahaa, onhan kuitenkin vuosi 1818 eikä nainen voi päättää omasta varallisuudestaan. Kittyllä on vain kaksitoista viikkoa aikaa selvitä isänsä jättämistä veloista ja pelastaa perheen tulevaisuus. Onneksi Kitty Talbot ei ole koskaan kaihtanut haasteita. Niinpä hän lähtee kotoaan kohti koko Englannin vaarallisinta taistelukenttää: Lontoon seurapiirikautta.

Kitty ei kenties ole kaikista jalosukuisin tai sivistynein, mutta hän on ehdottomasti määrätietoisin, ovelin ja kekseliäin. Hän myös tietää, ettei tehtävä ole helppo. Yhtä riskiä hän ei kuitenkaan osaa nähdä ennalta: karismaattista lordi Radcliffea. Maailmaa nähnyt Radcliffe näkee suoraan Kittyn suunnitelman läpi ja asettuu poikkiteloin tämän tielle.

Sophie Irwinin esikoisteos Seurapiirineidon opas onnenongintaan on kupliva, älykäs ja hurmaava romaani, joka iskee jokaiseen Bridgerton-faniin kuin korkokenkä juhlatanssiaisten parkettiin.

Cover