Kirjailija Beth Cowan-Erskine
Suomentaja Pirjo Lintuniemi
Kansi Jussi Jääskeläinen
Alkuteos Loch Down Abbey: Relapse
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus Tulossa
ISBN 9789523768680
Ilmestymispäivä 04.07.2024
Sidosasu Äänikirja
Sarja Loch Down Abbey 2
Kirjastoluokka 84.2

Sekasortoa Loch Down Abbeyssa

Hengenvaarallisia sattumuksia Skotlannin ylämailla

Beth Cowan-Erskinen Sekasortoa Loch Down Abbeyssa jatkaa Inverkillenin suvun kartanon arvoituksellista ja hetkittäin suorastaan tappavaa tarinaa.

Skotlannin ylämailla riehunut kulkutauti on väistynyt, ja Inverkillenin suvulle kuulunut Loch Down Abbey on nykyisin hotelli. Kartanon entinen taloudenhoitaja rouva MacBain on nyt vastuussa hotellin päivittäisestä toiminnasta, eikä Inverkillenin sukua ole ikävä.

Tilanne kuitenkin muuttuu yllättäen, kun eräs Inverkilleneistä palaa takaisin Loch Down Abbeyyn mukanaan vastavihitty miehensä, Monacon ruhtinasperheen jäsen. Samalla Skotlantiin saapuu myös melkoinen määrä yllätysvieraita, ja hotellin arki alkaa hiljalleen luisua kohti kaaosta. Asioita mutkistaa myös se, että paikan uusi taloudenhoitaja on päästä hengestään toinen toistaan epäilyttävämmissä onnettomuuksissa. Onko naisparka vain todella huono-onninen, vai suunnitteleeko joku hänen murhaansa?

Beth Cowan-Erskinen Loch Down Abbey -sarjan toinen osa on viihdyttävä, viehättävä ja jännittävä mysteeri skotlantilaisesta kartanosta ja sen eriskummallisesta väestä.

Cover