Kirjailija Carmel Harrington
Suomentaja Marja Helanen
Kansi Eija Kuusela
Alkuteos Cold feet.
Genret Lukuromaanit ja viihde Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789522797926
Ilmestymispäivä 01.09.2019
Sidosasu Kirja,Pokkari
Sarja Cold Feet 1
Sivumäärä 400
Koko (mm x mm) 109 x 178
Kirjastoluokka 84.2

Rimakauhua ja rakkautta – Elämä jatkuu

Tätä et nähnyt tv:ssä

Yhteistyössä suositun tv-sarjan tekijätiimin kanssa kirjoitettu Rimakauhua ja rakkautta – Elämä jatkuu täydentää sarjan tapahtumia viidennen ja kuudennen tuotantokauden välissä.

Rachelin äkillinen kuolema sai heidät kaikki surusta sekaisin. Adamilla ei ole aikaa surra, sillä hänen on jatkettava heidän pienen poikavauvansa tähden. Enää ei ole muita kuin he kaksi, vai onko sittenkin?

Jenny tietää, että Pete on hänelle se ainoa oikea, joten yhteen muuttaminen on täydellinen ratkaisu. Jenny tosin on viimeisillään raskaana, eikä vauvan isä ole Pete. Pääsevätkö he vanhojen kaunojen yli?

Karenin ja Davidin avioero sujuu sopuisasti ainakin siihen saakka kunnes David aloittaa suhteen asianajajansa kanssa. Arki kolmen pienen lapsen kanssa vaatii tasapainoilua, eikä se onnistu yksin keneltäkään.

Rimakauhua ja rakkautta – Elämä jatkuu täydentää tv-sarjan tapahtumia viidennen ja kuudennen tuotantokauden välissä. Kirjailija Carmel Harrington kirjoitti menestysteoksen yhteistyössä tv-sarjan tekijätiimin kanssa.

Cover