Kirjailija Tomas Gads
Lukija Jani Karvinen
Kansi Sanna-Reeta Meilahti
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus
ISBN 9789522797063
Ilmestymispäivä 21.03.2019
Sidosasu Äänikirja
Sarja Ryhmä Halme 1
Kirjastoluokka 84.2

Pirulainen

Kotimaisen dekkarisarjan häijy avaus

Tomas Gadsin psykologinen rikosromaani Pirulainen katsoo pahuutta silmästä silmään.

Polttariseurueen ilo on ylimmillään, kunnes sankari pyllähtää vesilautaillessaan ja päätyy meressä kelluvan ruumiin kylmään syleilyyn. Tapaus vaatii virkavaltaa paikalle, ja tilanteen ottaa haltuun vasta perustettu Lounais- Suomen poliisin erikoistiimi, ryhmä Halme.

Työryhmän esimies komisario Halme on kansainvälisen uran tehnyt konkari. Hänellä on käsissään varsin sekalainen joukko poliisivoimien edustajia: entinen pörssiyhtiön huippujohtaja rikosylikonstaapeli Ann-Mari Forsman, lappeenrantalainen rikosylikonstaapeli ja kova luu Sergei Petrov, muiden ärsytyskynnystä koetteleva rikostutkija Magnus Mehtonen sekä naisten lemmikki, nuori kokelas Niklas Lindholm. Siinä Halmeen dream team.

Tomas Gadsin psykologinen rikosromaani Pirulainen kuvaa todentuntuisesti rosoisen joukkion hitsautumista yhteen ainutlaatuiseksi työtiimiksi. Sitä mukaa kun tunnistamattoman ruumiin taustat alkavat hahmottua, kääntyvät esiin ihmismielen pimeimmät loukot, ja lopulta mikään tai kukaan ei ole sitä miltä näyttää.

Savonia-kirjallisuuspalkintoehdokas 2019

Cover

Lisää kirjailijalta

Pirulainen
Kirja,Sidottu
Pirulainen
Kirja,Pokkari
Luopiot
Äänikirja
Luopiot
Kirja,Sidottu
Luopiot
Kirja,Pokkari
Hymytyttö
Äänikirja
Hymytyttö
Kirja,Sidottu