Kirjailija Tomas Gads
Kansi Sanna-Reeta Meilahti
Genret Dekkarit ja jännitys Kotimainen kaunokirjallisuus
ISBN 9789523762244
Ilmestymispäivä 01.02.2021
Sidosasu Kirja,Pokkari
Sarja Ryhmä Halme 2
Sivumäärä 316
Koko (mm x mm) 110 x 177
Kirjastoluokka 84.2

Luopiot

Ryhmä Halme -sarjan toisessa osassa rikoksen jäljet ulottuvat itärajan taakse

Terävän psykologinen Luopiot jatkaa Pirulaisen aloittamaa rikosromaanisarjaa, jonka sydämenä on Lounais-Suomen poliisin erikoisyksikkö, Ryhmä Halme.

Rikoskomisario Halmeen puhelin soi. Soittaja on rikosylikonstaapeli Ann-Mari Forsman hänen erikoisryhmästään. Ann-Mari on löytänyt mökkinsä portailta jäätyneen, verisen ruumiin. Kuolleen taskussa on henkilöllisyystodistus, mutta tiimin lappeenrantalaisvahvistus Sergei Petrov tietää heti, etteivät henkilötiedot ole uhrin. Hän ei kuitenkaan hiisku siitä sanaakaan muille, ja siihen hänellä on syynsä.

Ann-Mari jäävätään tapauksen tutkinnasta. Sergei häipyy omin luvin seuraamaan murhan jälkiä Venäjälle. Kun kaksi on poissa pelistä, Halmeen tiimi nilkuttaa, ja uuden kihlakunnansyyttäjän haukankatseelta mikään epäkohta ei jää huomaamatta.

Luopiot jatkaa Pirulaisen aloittamaa rikosromaanisarjaa, jonka ytimenä on Lounais-Suomen poliisin erikoistiimi Ryhmä Halme. Tomas Gads kuvaa terävällä psykologisella silmällä niin rikostapauksia tutkivan poliisiryhmän keskinäisiä jännitteitä kuin rikoksen poluille päätyneiden mielenmaisemaa.

Cover

Lisää kirjailijalta

Pirulainen
Kirja,Sidottu
Pirulainen
Äänikirja
Pirulainen
Kirja,Pokkari
Luopiot
Äänikirja
Luopiot
Kirja,Sidottu
Hymytyttö
Äänikirja
Hymytyttö
Kirja,Sidottu