Kirjailijamme mukana Taiteiden yössä Helsingissä ja Turussa 15.8.

Sekä Turussa että Helsingissä vietetään Taiteiden yötä torstaina 15.8. Meidän kirjailijoistamme mukana ovat Turussa esiintyvät Elina Kilkku ja Max Manner sekä Helsingissä esiintyvät Katja Kärki ja Tomas Gads.

Turun Taiteiden yö 15.8.

 

 

 

 

 

 

Kuva: © Uupi Tirronen

Elina Kilkku ja Täydellinen näytelmä:

Klo 17, Pieni Kirjapuoti, tapahtuman Facebook-sivu
Haastattelijana Päivi Kuntze

Elina Kilkun Täydellinen näytelmä kertoo katastrofialtista lapsiperheen arkea pyörittävästä Alinasta, joka yrittää epätoivoisesti saada teatteriohjaajan töitä. Sitä mukaa kuin hylkäävien vastausten kasa kasvaa, Alinan itsetunto ja ammatti-identiteetti kutistuvat. Romaani on kirpeällä komiikalla maustetun trilogian ensimmäinen osa. Lisätietoa kirjasta saat täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 


Max Manner
ja Matador:

Klo 20, Hansan Suomalainen Kirjakauppa, tapahtuman Facebook-sivu
Haastattelijana Päivi Kuntze

Max Mannerin uutuusdekkarissa Matador lain harmaalle alueelle eksynyt rikospoliisi Harri Hirvikallio määrätään tutkimaan Europolia pitkään työllistäneitä sarjamurhia. Tappajan jälki on raakaa, ja ainoa eloon jäänyt todistaja on kauhun mykistämä. Loppua kohden tunnelma paineistuu lähes sietämättömiin lukemiin. Lue kirjasta lisää täältä.

 

Helsingin Taiteiden yö 15.8.

 

 

 

 

 

 

Kuva: © Petra Tiihonen / Alias Studiot Oy

Tomas Gads ja Pirulainen:

Klo 17.20, Akateeminen Kirjakauppa, tapahtuman Facebook-sivu
Klo 19, Aleksin Suomalainen Kirjakauppa, tapahtuman Facebook-sivu
Haastattelijana Kirsi Ranin

Tomas Gadsin eli Satu Roosin ja Kaisa Nummelan Pirulainen on uuden kotimaisen dekkarisarjan häijy avausosa. Se sukeltaa rikostutkimuksen myötä pahuuden ytimeen ja Lounais-Suomen poliisiin vasta perustetun erikoistiimin keskinäisiin suhteisiin. Tutustu dekkariin täällä.

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: © Mirva Vainio

Katja Kärki ja Jumalan huone:

Klo 17.40, Akateeminen Kirjakauppa, tapahtuman Facebook-sivu
Klo 19.20, Aleksin Suomalainen Kirjakauppa, tapahtuman Facebook-sivu
Haastattelijana Kirsi Ranin

Jumalan huone on ravisteleva esikoisromaani kolmen sukupolven naisista. Katja Kärjen monisärmäisessä teoksessa kuuluu vahvan ja vivahteikkaan kertojan ääni, joka herättää pohtimaan naiseutta, menneiden sukupolvien selviytymistä ja anteeksiantoa. Lue kirjasta lisää täältä.