Kirjailija Jori Reijula
Kansi Jussi Jääskeläinen
Genret Huumori Kotimainen kaunokirjallisuus Uutuus
ISBN 9789523766259
Ilmestymispäivä 04.12.2023
Sidosasu E-kirja
Sarja Lattesamurai 3
Kirjastoluokka 84.2

Museokilvet

Alaston pommi allasbileissä ja muita miehen elämän syväsukelluksia

Jori Reijulan humoristisen Lattesamurai-trilogian päätösosa Museokilvet avaa parisuhteen koukeroita ja kahden keski-ikäistyvän miehen ystävyyden syntyä monen – siis todella monen – mutkan kautta.

Jiipeen Raija-vaimo päättää ottaa etäisyyttä työelämään hankkimalla lisää lapsia. Vihdoinkin toinen lapsi! Jiipee on onnensa kukkuloilla, ja ilon kruunaa upea työtarjous uudessa hankkeessa, johon hän saa kumppanikseen business controller Ramin. Ramin arvomaailma on ehkä erilainen kuin Jiipeen, mutta treenattuine lihaksineen uusi työtoveri edustaa Jiipeen ihailemaa vastustamatonta puhdasta energiaa ja voimaa. Rami The Rock. Paremmin ei voisi pyyhkiä!

Mutta.

Raijan vatsassa onkin kaksoset. Innostava työprojekti vaatiikin liikaa panostusta. Jiipeen hermo kiristyy, mahakumpu kasvaa, kunto rapistuu, eikä laadukkaaseen uneen auta vaipumaan edes kahdeksankiloinen painopeitto, jonka Raija joutuu toisinaan nostamaan pois uupuneen miehensä päältä. Lopulta juuri Raija päättääkin passittaa Jiipeen lepolomalle. Määränpääksi tulee Amerikka ja matkaseuraksi Rami, yhtä kesytön ja arvaamaton kuin villi länsi.

Cover