Kirjailija Fiona Barton
Suomentaja Riitta Kurki,Tiina Kähkönen
Kansi Mika Tuominen
Alkuteos Local Gone Missing
Genret Dekkarit ja jännitys Suomennettu kaunokirjallisuus
ISBN 9789523767164
Ilmestymispäivä 27.03.2023
Sidosasu Kirja,Sidottu
Sarja Elise King 1
Sivumäärä 400
Koko (mm x mm) 144 x 222
Kirjastoluokka 84.2

Yksi meistä katoaa

Jokainen on epäilty

Fiona Bartonin trilleri Yksi meistä katoaa vie uneliaaseen rantakylään, jossa salaisuudet eivät säily haudattuna pitkään

Elise King oli menestynyt ja kunnianhimoinen etsivä. Nyt hän viettää päivänsä sairauslomalla seuraten pienen kotikylänsä Ebbingin kasvavaa jännitettä paikallisten asukkaiden ja kaupungista lomailemaan tulleiden ihmisten välillä. Paikalliset eivät katso hyvällä raharikkaiden ulkopuolisten rakennusprojekteja kylässään.

Kylän jännitteet nousevat huippuunsa, kun eräs tulokkaista järjestää valtavan musiikkifestivaalin nostaakseen Ebbingin kartalle. Festivaalin aikana kaksi paikallista nuorta saa yliannostuksen huumeita. Kun samaan aikaan eräs kyläläisistä katoaa, ei Elise voi jättää asiaa sikseen. Ebbing on pieni kylä, mutta sen varjoissa piilevät salaliitot ja salaisuudet osoittautuvat pian suuremmiksi ja synkemmiksi kuin Elise on koskaan osannut pelätä.

Vetävistä psykologisista trillereistään tunnettu Fiona Barton vie Yksi meistä katoaa -trillerissä lukijan uneliaan rantakylän pimeälle puolelle, missä totuus ei kestä päivänvaloa.

Cover

Lisää kirjailijalta

Leski
Kirja,Sidottu
Leski
Äänikirja
Leski
Kirja,Pokkari
Lapsi
Kirja,Sidottu
Lapsi
Äänikirja
Lapsi
Kirja,Pokkari
Epäilty
Äänikirja
Epäilty
Kirja,Sidottu
Epäilty
Kirja,Pokkari