Kirjailija Tina Brown
Suomentaja Tarmo Haarala
Kansi Amy Musgrave
Alkuteos The Palace Papers
Genret Henkilökuvat ja elämäkerrat Tietokirjat
ISBN 9789523769892
Ilmestymispäivä 04.05.2023
Sidosasu E-kirja
Kirjastoluokka 99.13

Windsorien vaietut totuudet

Kuninkaallisen perheen vaiherikkaat vuodet

Windsorien vaietut totuudet -teoksessa palkittu journalisti Tina Brown syventyy Britannian monarkiaan ja kuninkaallisen perheen elämän käänteisiin kuningatar Elisabetin kuolemaan saakka.

Prinsessa Dianan kuoleman jälkeen Windsorin kuninkaallinen perhe oli uudenlaisen tilanteen edessä. Dianan suosio oli jättänyt muun kuninkaallisen perheen varjoonsa ja ollut suoranainen uhka koko monarkian olemassaololle. Perheen uutta kurssia alkoi päättäväisesti johtaa kuningatar Elisabet, mutta ristiriidoilta ei vältytty myöhempinäkään vuosina.

Tina Brown on perehtynyt brittien monarkiaan kolmen vuosikymmenen ajan ja päässyt osaksi hovin sisäpiiriä. Kirjassaan Windsorien vaietut totuudet Brown keskittyy kuninkaallisen perheen rakkaussuhteisiin, kohuihin, valtapeleihin ja petoksiin. Teos valaisee tarinoita uutisotsikoiden takana sekä median ja Windsorien perheen jäsenten välisiä suhteita.

Kuninkaallisen perheen kohtaamat viimeaikaiset kriisit ovat luoneet uudenlaisia haasteita monarkian vaikutusvallan ja merkityksen ylläpitämisessä. Miltä Windsorien johtama monarkia tulee näyttämään Charles III:n valtakaudella?

Cover

Lisää kirjailijalta